Tuesday 20th of October 2020 01:41:12 PM

Avinguda Sant Jaume 2, 607
AD700 ESCALDES
PRINCIPAT ANDORRA

Bootstrap Image Preview

LA FIRMA

Firma d’assessoria legal i consultoria empresarial que neix amb la clara vocació de prestar serveis d’alta qualitat a les empreses i particulars del Principat d’Andorra.
L’obertura econòmica d’Andorra i el seu nou marc fiscal i de rel·lacions exigeixen un rol actiu dels professionals del dret en el desenvolupament de les estratègies i planificació d’operacions més adequades a les necessitats de cada client, tant en la seva activitat en el Principat com en els seus processos d’internacionalització.
El nostre objectiu és ajudar als nostres clients a afrontar aquests reptes amb compromís, capacitat d’innovació i d’anàlisis del Dret, enfocant els assumptes plantejats des d’una perspectiva pràctica dirigida a la consecució dels seus projectes i la seva millora.
El principal actiu de la firma és el seu equip, que conjuga una excel·lent formació acadèmica i una dilatada experiència en despatxos de primer nivell del Principat d’Andorra i Espanya. Així mateix, la firma col·labora amb economistes i professionals d’altres àrees i jurisdiccions que asseguren un assessorament integral i amb els majors estàndards d’eficiència i efectivitat.

No basta saber, se debe también aplicar. No es suficiente querer, se debe también hacer.

Johann von Goethe (1749-1832), poeta, novelista, dramaturgo y científico germánico.